ma pumppi
ti combat
Mikä on, kun ohjaajat eivät miksaa? Sehän on Les Mills -ohjelmien suola! Olen vasta yhdessä miksauksessa ollut viime aikoina, alkaa kypsyttää. Pumpissa tosin teen ihan mielelläni vanhaa ohjelmaa, koska siihen uskallan laittaa ennätyspainot reisiin, selkään ja hauikseen. Miksauksissa voisi käydä hullusti samojen painojen kanssa :)

Combatin osalta kuitenkin miksauskausi on ollut suuri pettymys. Pidin ja pidän kyllä kovasti viimeisimmästä ohjelmasta, mutta alan vihata tiettyjä biisejä. Hyppypotkut, muay thai, lopun scooterit. Eli jos nyt ohjaajat luette tätä, niin miksatkaa edes nuo em. pois!

pe
ratsastus
Oi, hevostelu on niin ihanaa!

la lenkki 5 km
Superkosteassa ilmassa revitty lenkki oli raskas. Kuuden minuutin kilometrivauhti testattu sadeolosuhteissa, ei tuntunut kivalta.

su
Naisten kymppi

Viikon huipennus oli sunnuntaina Naisten kymppi, joka juostiin aivan uskomattoman hienossa ilmassa. Aurinko paistoi lämpimästi, ehkä jopa kuumasti, ja tuulenvire oli sopiva viilentämään ihoa. Itse lenkin hölköttelin vajaaseen tuntiin ja kymmeneen minuuttiin. Tuo vauhti tuntui oikein mukavalta, eikä rasittanut paikkoja ainakaan liikaa. Jalkapohjat tosin ärtyivät viimeisten kilometrien aikana, mutta pahin kipu ehti mennä jo hyvin ennen loppukiriä ohi. Ruuhkasta huolimatta Naisten kymppi oli siis tänä vuonna suorastaan nautittava tapahtuma!

Kolmen viikon päästä on kesän päätavoite juoksun suhteen, mutta siitä sitten aikanaan.