AAAAaaahhhhh. Jälleen oli vallan IHANA miksaus! Kiitos, Hanne.
  1. 19? - DJK: I Like Chopin (Rainy Days)
  2. 27 - HeavyDance: Out In The Fields
  3. 24 - Insight: I Feel Alive
  4. ??
  5. 25 - Frog' A Billy: Power Of Love
  6. 27 - Balloon: Bad & Sexy (Radio Version)
  7. 27 - Indepedence Days: So What! (M Edit)
  8. 25 - DJ Kevin Energy: Crescendos of Ecstasy
  9. 27 - The Darkness: I Believe In A Thing Called Love
  10. 27 - Def Leppard: When Love & Hate Collide
En ole hirmuisen innostunut 27:n biiseistä, etenkään seiskasta, vaikka tavallaan se on ihan hauska. Se vaan on kovin tylsä, jos vertaa joidenkin muiden ohjelmien muya thai -kappaleisiin. Esimerkki loistavasta muya thaista on BC20:ssä, biisinä "I Don't Need Nobody", joka muistuttaa Prodigyn No Goodia, mutta on jonkun muun tekemä remix. Siihen on liitetty loistava, vauhdikas liikesarja, ja fiilis tekemiseen tulee siis hyvästä biisistä.

Tämänkertaisen miksauksen kakkonen ja kolmonen olivat parhuutta. Kakkonen oli 27:n hyviä biisejä, ja kolmonen combatista n:o 24. Hyvä kolmonen, kertakaikkiaan, aika on kullannut muistot. Muistan, etten aikanaan pitänyt kyseisestä sarjasta, johtuen ehkä siitä, että se aiheutti poltetta pohkeissa. Nyt ei ollut poltetta, ainoastaan kylmät väreet selkäpiissä :) Vetelin onnessani neliötä oikein kunnolla (sarjaan kuuluvat alakoukut neljään eri suuntaan).

No niin, se siitä fiilistelystä. Luvut vielä, niin voin mennä suihkuun:
(in zone 0:18:29, avg 168, max 187, 617 kcal)

P.S. Tämä postaus on kyllä mainio esimerkki siitä, että en kirjoita tätä blogia kenellekään ulkopuoliselle. Eihän tällainen teksti voi ketään kiinnostaa xD