ma spinning 0:41:13, in zone 0:15:03, avg 144, max 175, 348 kcal
Palauttelua tönköille pumppijaloille! Viikon tuli spinning-kiintiö hoidettua samalla.

ti combat avg 146, max 186, 481 kcal
Tiistai-combat miksaukset mielessä, mutta ei niitä sitten tullutkaan :(

ke ratsastus, core
Reippailin vielä ratsastuksen jälkeen. Tuli hyvä mieli ja lämmin olo!

pe combat 0:57:23, in zone 0:15:34, avg 149, max 185, 495 kcal
Voihan perämoottori. Ei vieläkään miksausta! No okei, ihkusijainen (combat-kouluttajatyttönen!) veti lihaskunnon ja venyttelyn vanhoista ohjelmista. Toisaalta olisi kerrankin ollut saumat kunnon vanhoihin miksauksiin erittäin asiantuntevassa seurassa – kuulemma monta vuotta vetänyt kuitenkin jumppaloita.

la minisali + core
Lämmittelyt ja pari valikoitua liikettä salilla, sitten coreen. Ihana tunne, kun kerrankin navan pitäminen selkärangassa ja alaselän lattiassa ei tehnyt ollenkaan tuskaa! Ehkä ekaa kertaa koskaan. Seuraava päivä olikin sitten kivuliaampi tehtyjen kylkiliikkeiden takia.

su balance
Ja vielä sunnuntainakin liikkeelle, hyvähyvä. Pitkästä aikaa balancessa, rentoutus maksimus jälkeenpäin. Muistelin, että keskivartaloliikkeet (mm. lankku) olisivat todella poltelleet joskus lihaksissa, mutta nyt fiilis oli seesteisen hyvä koko ajan. Taidanpa jatkaa coressa käymistä. Jos sen vielä saisi vedettyä niin, ettei lihaksia polttelisi kertaakaan puolen tunnin aikana, olisin onneni kukkuloilla...

Eipä sitten lenkkeilyä tullut harrastettua, ei. Pakkanen kuitenkin laski sunnuntaiksi, mikä lupailee ehkä parempia mahdollisuuksia ensi viikolle!