ma kuntosali 0:56:26, in zone 0:11:52, avg 102, max 155, 218 kcal
Menin pitkästä aikaa salille, aikomuksena kiduttaa vähän reisiä. Sitä tulikin tehtyä, mutta ilmeisesti liian vähän, koska kipeäksi ne eivät kuitenkaan tulleet. Kohteina olivat paritreeneissä lähentäjät+loitontajat, koukistajat+ojentajat sekä erikseen vierailu pakaralaitteessa ja askelkyykky tangon kanssa. Tavallista kyykkyä en päässyt tekemään, koska irtotankoa varasi joku 5-10 minuutin välein sarjoja tehnyt äijä. Grr! Sarjat olivat n. 4x10-15 toistoa, mutta painoja laitan siis ensi kerralla enemmän.

ti ratsastus

ke sali + core 160 kcal, spinning 0:47:56, in zone 0:16:54, avg 145, max 178, 407 kcal
Saliosuus jäi suunniteltua lyhyemmäksi, joten kunnon käsitreenin sijaan teinkin vain alkulämmittelyn ja muutaman hauis- ja ojentajaliikkeen epämääräisissä koneissa. Sitten etsimään keskivartalolihaksia puolen tunnin core-treeniin. Onneksi lopuksi olin suunnitellut spinningin, koska se pelasti liikuntafiiliksen hikisyydellään. Spinnailin melko lailla täysiä, 45 minuutin tunnilla ei tarvitse säästellä. Oikein kiva combo noin muuten, mutta corea varten alkulämpö olisi mukava saada kunnolla päälle ensin.

pe combat 0:55:52, in zone 0:12:52, avg 156, max 187, 525 kcal + core ½ h
Anna meille meidän jokaperjantainen combatimme. Ohjelma viimeistä kertaa kokonaisuudessaan tässä muodossa, ensi viikolla jo miksataan! Ensimmäistä kertaa olen ehkä hieman haikea, että ohjelma vaihtuu. Tämä BC30 oli vaan niin mahtava. Ei yhtään inhokkibiisiä, pari vähän epämukavaa, pari ok:ta ja muutama aivan huippu. Pakko kai sitä on luopua kuitenkin. Onneksi miksauksissa varmaankin päästään vielä vähän kertailemaan ohjelman huippuhetkiä. Varmaankin. Hikoilun jälkeen menin vielä jäähdyttelemään coreen, uudelleenherännyttä keskivartalotietoisuuttani ruokkimaan. Niin hyvää nämä pari kertaa ovat nyt tehneet, että 2-3 kertaa viikossa olisi tavoitteena jatkossakin. Sixpack ei sentään siinnä mielessä, mutta pieni kiinteytys ei koskaan ole pahaksi :)

su core 64 kcal, pumppi 0:54:51, in zone 0:16:06, avg 115, max 166, 290 kcal
Viikko loppui, mitenkäs muutenkaan kuin coren kanssa! Raahauduin myös pumppiin, osittain voittaakseni vastahakoisuuteni, osittain koska oli muutenkin pakko. Fiilis on juminen, mutta ei niin paha kuin viime kerralla.

Kaiken kaikkiaan viikko 5 oli reippaampi kuin edellinen viikko, mutta jotain jäi edelleen puuttumaan. Uudenvuodenlupauksissa listasin vähimmäistreenit, joita ovat:
[x] 1 x combat
[x] 1 x spinning
[x] 1-2 x kevyt lenkki
[x] lihaskuntoharjoittelua, 1-2 x pumppi tai sali
[x] (1 x stretching tai balance)
Lihaskuntotreenit sain siis kohdilleen tällä viikolla, mutta lenkit puuttuivat kokonaan. En viitsi edes spekuloida syitä, jotka tähän saattoivat johtaa. Vähintään yksi lenkki olisi tehtävä nyt alkaneella viikolla.