Oui, c'est ca! (mistä sen kiemura-c:n saa) Nyt vuorossa käyrä BodyCombat-tunnilta. Tällä kertaa en esittele sykekäyrää, koska se on ihan liian tylsä tässä tapauksessa. (Suurin osa mittaushetkistä kun meni sykealueella 160-180. Maksimi 185 saavutettiin muuten muay thaissa.) Nyt esittelen EPOC-käyrän ja energiakäyrän, olkaa hyvät:

155976.jpg
(klikkaa suuremmaksi)


Harjoitusvaikutus oli hurjaakin hurjempi, tasan 5. Ja viisihän on maksimi. Happivelan määrä on huima tuolla korkeimmassa pisteessä, eikä varmaan ole tämän kirjoittamiseen mennessäkään ehtinyt vielä laskea kokonaan. Treeni siis edelleen päällä :) Huippukohta näköjään saavutettiin varsin tasaisen nousun jälkeen, ja tuossa kohdassa oleva piste on lihaskunnon alku. Tällä kertaa siis painelin kierrosaikanappulaa biisien alussa, koska tällöin sykekäyrästä näkee paremmin, että mitkä sykenousut kuuluvat millekin kappaleelle.

Energiankulutuskäyrän valitsin tähän nyt toiseksi sen takia, että minusta tuo 10-11 kcal/min kulutus on melkoista. Tehokasta tuo peilikuvan kanssa taisteleminen siis on!