Löysin tässä surffaillessani aika hyvän kuvan Britney Spearsista. Kuva on tuollaista perus Britney-pehmopornoa, mutta ihastuin kuvaan itsekin (vaikka en edes ole mies). Britneyn reidet ja pakarat näyttävät sellaisilta, jotka mielelläni itsellenikin ottaisin. Tsekkaa vielä kuva.

Omat reiteni jumittavat tällä hetkellä niin kovasti, että hetkeen ei välttämättä pysty tekemään mitään tuollaiseen tavoitteeseen pääsemiseksi. Pumppi on kiva laji, mutta ei silloin, jos sitä harrastaa 1-2 viikon välein. Käytettävät painot ovat samat tai pienemmät kuin yleensä, mutta jumitus on hurja jälkeenpäin. En usko, että lihasteni kipeystila edes on vielä pahimmillaan. Katsotaan, mitä combat pystyy tekemään asialle tänään.

Parhuutta pumpista tekee se, että treeniin kuuluu hyvät musiikit. Toki satunnaisesti mukana on ikäviäkin kappaleita, mutta niihinkin tottuu. Yhtä ohjelmaa mennään kaksi kuukautta putkeen, jonka jälkeen ohjaajat saavat sekoittaa vanhoja kappaleita ohjelman joukkoon. (Tämä käytäntö vaihtelee eri saleilla, mutta käsittääkseni Les Millsin virallinen ohjeistus on em. kaltainen.) Eilen ohjaaja oli tehnyt kohtuullisen mukavan miksauksen, jossa mukaan tuli niinkin vanha kappale kuin ohjelman 43 selkä. Äsköinen lause lienee joillekin hepreaa, mutta käytännössä se tarkoittaa, että kyseinen ohjelma (43) on pyörinyt vuoden 2001 syyskuusta marraskuuhun, ja että kyseisessä kappaleessa tehdään selkälihaksia vahvistavia liikkeitä.

Pumpista voisi puhua vaikka ikuisuuksiin, kuten olemme kavereiden kanssa joskus huomanneet :) Jätetään nyt aihe kuitenkin toistaiseksi. Loin kuitenkin ihan oman kategorian pumpille, koska siitä minulla riittää kerrottavaa...