Tästä viikonlopusta tuli kuin tulikin löysäilyä, vaikka ei olisi pitänyt. Lauantai olikin tarkoitus jättää urheiluttomaksi, mutta tänään olisin voinut liikkua jotenkin. Mutta jäi siis urheilematta.

Onneksi perjantaina sentään kävin combatissa oikein kahden kaverin kanssa kivaa välillä mennä porukallakin! Pumpin jumittamat reidet saivat kyytiä, ja olo parani muutenkin monta pykälää. Lopussa olin kyllä jo aika puhki, mutta heikko olo varmaan johtui muutaman peräkkäisen päivän liikkumisen aiheuttamasta energiavajeesta. Illemmalla olo kuitenkin parani. Päätinpä iltani vielä pelaamalla harrasteottelussa lentopalloa, vanhaa lajiani. Tajusin vasta tänään, miksi sormenvälit ovat kipeät... sormilyönnit ovat yllättävän rankkoja.

Ravinnollisesti lauantai oli varsin epäterveellinen: sipsejä, dippiä ja alkoholijuomia. Repsahdus, joka aiheutui varmasti viimeksi mainitusta. Onneksi pystyin sentään välttämään krapularuuat, ja söin sen sijaan kanan fileepihviä. Kana on sitten hyvää. Saapi nähdä, miten lintuinfluenssan tulo Suomeen vaikuttaa intooni syödä kanaa. No, nautitaan nyt sitten täysillä, kun vielä ehtii!