Viime aikoina liikkuminen on jotenkin jäänyt vähille, osittain johtuen varmaankin stressiä aiheuttaneesta deadlinesta. Combat on kuitenkin katsastettu toiseen kertaan: nyt tiedän miten tuplaveitsien kuuluu mennä, ja että se joku biisi, missä tehdään "tuplahyppy" "hyppynarulla" (lainausmerkeissä siksi, koska hyppynarua ei oikeasti ole olemassa, joten varsinaisesti kahdesti alta pyörivän narun yli ei oikeasti hypätä), on ihan todella todella ärsyttävä. Vihaan niitä hyppyjä. Toisella kerralla combat oli jo vähän rankempi, mutta alun biiseissä on kyllä kovasti pelkkää jammailua ja odottelua. Outoa, missä lyönnit!

Pumppi sen sijaan ei ole helpottunut ollenkaan, mutta ei onneksi tullut rankemmaksikaan toisella kokeilulla. Hartiabiisistä tulee kyllä todella ihana, kunhan pääsisin liikapuuskutuksesta eroon. Painoja en kuitenkaan ole vähentämässä. Hauikset ja ojentajat ovat kyllä varsin helppoja. Hauiksessa voisin ainakin lisätä painoja, ojentajissa ei taida olla varaa juuri nyt.

Balancen uusi ohjelma on ihan kiva, tällä kertaa lonkanavauksetkin ovat vähän inhimillisempiä. Paitsi puolilootus! Täyttä tuskaa koko vääntely. Voi kyllä olla niin, että ennen balancea käymälläni pumpilla oli osuutta lonkien jumitilaan.

Seuraavilla viikoilla ajattelin keskittyä lihashuoltoon ja combatiin: venyttelytunteja ja balancea jos vain mahdollista, ja muutoin aerobista liikuntaa, pumppi vain ja vähintään kerran viikossa. Ollapa notkea ja vetreä!