Olen ties miten pitkään käynyt jokaisena perjantaina, kun vain on ollut mahdollista, aloittamassa viikonlopun combatilla. Tänään alkuperäinen tarkoitus oli pitää lepopäivä ja olla töissä pidempään, mutta koska en keksinyt kamalasti töitä, niin päätin sitten kuitenkin huristella huitomaan salille. Mikäs siinä, tuleepahan aloitettua vapaapäivät ("vapaa"päivät) kunnon liikuntarysäytyksellä.

Tänään miksattiin, se oli mukavaa. Itse asiassa jo viime perjantaina miksattiin, sama kombinaatio vedettiin tälläkin kertaa. Miksauksessa oli kivoja biisejä, mutta joistakin kyllä pääsisin jo mielelläni eroon. Alkuverryttelyjen ykkönen on tietenkin BC25:n lämmittely (Ultra-Sonic: Angels (Zander Edit)), mutta mitä ihmettä: alan kyllästyä siihen! Kaksvitonen oli mahtava ohjelma, mutta kun siitä irrotetaan joka kerta samat palat (ohjaajatkin taitavat tykätä kyseisestä biisistä), niin käyhän se jo vähän hermoille. Samasta ohjelmasta löytyy myös maanmainio hyppypotkusarja (Scooter: Jigga Jigga (Flip & Fill Remix)), mutta siihenkin alkaa mennä maku. Kunpa välillä miksattaisiin jotain suunnilleen BC20:n tienoilla olevaa ohjelmaa, eikä aina kolmea uusinta / viittä vanhinta. (Ne vanhat ohjelmat vasta mälsiä ovatkin, kun nyrkkeilykehän kellot soi ja lyöntejä heitellään miljoonaan eri suuntaan. Uh.)

(Päivän luvut: in zone 0:15:36, avg 172, max 188, 604 kcal)
(Eilinen BP: in zone ~25 min, avg ~150, max ~180, 472 kcal)

Pitäisi mitata maksimisyke ja mitä omien sykerajojen löytämiseksi nyt tarvitaankaan. Alan huolestua tuosta pulssin korkeudesta, vaikka ei se minusta kamalan pahalta tunnu ennen 185:ä.