ma kuntosali (alkuhölkkä 0:20:14, in zone 0:19:24, avg 152, max 167, 187 kcal + sali 40 min)
Peli on avattu! Reidet olivat yllättyneitä kyykkäämisestä, jota eivät ole joutuneet tekemään aikoihin. Liikkeitä oli vielä vähän, koska tarkoitus oli käydä salilla vain lyhyesti: kyykyt, penkki, reiden lähentäjät ja loitontajat sekä vatsaliikkeet.

ke ratsastus 55 min
Tunti ei tuntunut kamalan hikiseltä, mutta kotona läntit kainaloista kuitenkin löytyivät. Voin siis edelleen raportoida tämän lajin täällä, jes. Tunnin jälkeen kipittelin vartin verran lämpimän talvisessa maisemassa, muuten olisin palellut suihkussa.

pe combat 0:57:02, in zone 0:16:20, avg 168, max 196, 604 kcal
Rankkaa ja mukavaa taistella jälleen. 1,5 viikon tauko tuntui ikuisuudelta. Sykemittari näytti jälkeenpäin hurjia lukemia, joskin harjoituksen maksimisykettä en kyllä niele ihan tuollaisenaan. Oma maksimini voi olla aika korkea, mutta en ehkä kuitenkaan päässyt 196:een, vaikka rankkaa olikin. Keskiarvo sen sijaan on hyvinkin tavallinen minulle. Joidenkin mielestä varmasti tuollaiset tehot ovat hurjaa luettavaa, mutta en ole edes ihan rättipoikki. Eipä sillä, mielelläni ottaisin alemmatkin lukemat. Pitäisi kai mennä testauttamaan maksimisykkeeni niin ei aina tarvitsisi spekuloida...

la spinning 0:58:31, in zone 0:24:57, avg 163, max 183, 607 kcal
Edellisen illan combat tuntui vielä jäsenissä, etenkin selässä ja toisessa takareidessä, kun marssin spinning-saliin. Sykekään ei pysynyt millään kontrollissa, vaikka vastuksenkin yritin pitää monessa kohdassa niin pienenä kuin vain mahdollista; ei mikään hohdokas olo tunnilla. Ilmeisesti kuitenkin jäsenien palauttelu onnistui, koska jälkeisenä päivänä ei ollut enää jumiselkää. Takareisi tosin on vielä vähän arka, mutta se saattoi venähtää perjantaina lievästi.

Vuoden toisella viikolla oli siis vuorossa tehokkaampaa liikuntaa kuin ensimmäisellä. Teholla ei ehkä niin väliä, kunhan määrät saisi vielä kohdalleen. Nyt liikuntapäiviä oli kolme (+ ratsastus), rahkeita riittäisi viiteenkin. Kaikki viidestä eivät tietenkään olisi tunnin spinningejä tai combateja, vaan kohtuutehoisia treenejä. 600 kaloria (arvioitunakin) on suuri kulutus, kolme-neljäsataa kestävämpi ratkaisu, kun kertoja on enemmän.