ma pumppi
ke ratsastus
to combat
pe core + combat + stretching

Aika vajaa liikuntaviikko sinänsä, ja hieman yksipuolinen myös. Coreen kuitenkin päädyin pitkästä aikaa, ja olikin ihan kivaa. Huomaa kyllä, että säännöllisellä käymisellä olisi vielä kivempaa, sillä vatsalihasten tuki tahtoo pettää jatkuvasti muuten. Pumpissa uskaltauduin ohjaajan patistellessa lisäämään hauiksiin ekaa kertaa ennätyspainon 3,5 kg / tangon pää. Ei tunnu tässä ohjelmassa pahalta, mutta miltä näyttää tulevaisuus... ehkä en kuitenkaan jaksa jatkossakaan vähentää enää ainakaan 2,5 kiloon. Katsotaan. Hartiat menivät ekaa kertaa kokonaisuudessaan läpi, mikä on todella suuren juhlan paikka! Kaikki pumpissa käyneet tietävät tämän varmasti :)

ma combat
ti pumppi
to spinning 45 min
pe combat
su combat 90 min

Voi taistelua! Menipähän viikon liikunnat sitten ilman huitomisen merkeissä. Onneksi viikottainen pumppi ei jäänyt väliin, sillä nyt tuntuu jo että muuallekin kuin hauikseen voisi lisätä painoja! Kerron sitten että minne, jos onnistun lisäämisessä :) Plussaa oli päästä myös pitkästä aikaa spinnaamaan. 45 minuutin treenissä uskalsin kääntää vastusta vähän normaalia reippaammin. Jotain heikkoutta jaloissa sitten tuntuikin perjantaina, mutta ei kuitenkaan kipuja. Kunto tuntuu hyvältä.

90 minuutin combat sunnuntaina alkoi hieman huonoissa merkeissä, kun uusimman ohjelman hyppypotkuihin mennessä olo oli varsin hapokas (ei sentään liian, hehe). Uuden ohjelman, pl. lihaskunto ja venytykset, jälkeen mentiin viisi kappaletta ohjelmasta 28, jossa muuten on kymmenisen minuuttia kestävä sykehuippu, ainakin minun osaltani. Hyppypotkut kertaa 32 ja sen jälkeen vielä rankka rinki = syke yli 180:n jatkuvasti... Huh. Mahtavia biisejä, silti :)