ti ratsastus
ke ratsastus
Varsinainen hevosteluviikko.

pe combat 0:56:19, avg 164, max 187, 529 kcal
Jälleen Suunto T6:lla mitattua dataa. Revittelin koko tunnin täysillä, eikä missään vaiheessa tullut läkähtynyt olo, tai jos tuli, aiheutin sen ihan biisin loppuun, jonka jälkeen sai palautella. Ihana combat 30, tykkään. EPOC-käyrä oli tällä kertaa tasaisemmin jakautunut, eli vitosta ei ole niin leveänä kaistaleena. Hauskan samanmuotoisia ovat viime viikon sunnuntain ja tämän perjantain sykekäyrät. Sunnuntaina vain laaksot olivat syvempiä. Jostain syystä silloin olin läkähtyneemmän oloinen, tarvitsin enemmän lepoa kuin nyt, vaikka lukemat ovat suunnilleen samoja. Ehkä olin syönyt raskaammin viime viikonloppuna? Kovimmillaan keskisyke oli kaksintaistelun aikana. Se onkin minusta raskain ja samalla epämiellyttävin kappale koko ohjelmassa.

Viikosta tuli varsinainen tynkä liikunnan osalta. Listaan tietenkin voisi lisätä vaikkapa lauantain suursiivouksen, mutta koska en nyt missään kartanossa sentään asu, niin jätetään merkitsemättä :)
Pakkanen ei houkutellut lenkkeilemään, etenkin kun en omista sopivia vaatteita alle +5 asteen hölköttelyyn. (Kaipa jostain osista voisi koota sopivan kerrosasun, joten tekosyitä tämä.) Ahkerointi vaan jäi. Olen muutenkin huomannut, että viikko on parasta aloittaa heti maanantaina liikkumalla, niin koko loppuviikko on ahkerampi. Näin ollen tänään pitää kuntoilla!