ti ratsastus
ke balance + core + combat 0:56:29, avg 149, max 180, 461 kcal
pe combat
la combat 1:15:20, avg 140, max 181, 568 kcal
su ratsastus

Miksauskausi alkoi, ja sen huomaa combat-määristä :) Aiemmin olisin varmaankin käynyt kaikissa mahdollisissa pumpeissa myös, mutta koska olen unohtanut kyseisestä lajista pitämisen kokonaan, niin käyn sitten vain combateissa. Ja yhdenkään ohjaajan miksausta ei sovi missata! Muutenhan voi mennä hyviä sarjoja sivu suun...

Keskiviikon jumppamaraton oli ihan mukava, joskin en kovin usein jaksa moista aikaa salilla viettää. Nyt vain oli sopiva hetki siihen. Pitää kyllä sanoa, että kun kaikissa jumpissa on lankku, niin jossain vaiheessa alkaa jo olla fiilikset vähän alhaalla... Mutta hei, polvet maassa laiskottelemalla selviää noistakin!

Alkaneen viikon aikana kotiin ilmestyy luultavasti jumppapallo. Sain nimittäin ratsastuksenopettajalta ohjeita, miten voin parantaa lonkkieni aukeamista sen avulla. Kaipa sillä voi tehdä myös keskivartalon lihaksiakin, mutta ensisijaisena tavoitteena kuitenkin tuo ratsastustaitoa parantava treeni. Olen todennut lonkkani useasti todella jumisiksi, joten jospa niille vihdoin myös tekisi jotakin!

Sykemittaristani alkaa olla ilmeisesti patterit lopussa, sillä kun sykevyö vähänkin siirtyy pois paikoiltaan (esim. hyppyjen seurauksena), se ei enää mittaa kunnolla. Tällä viikolla tuo herkkyys kasvoi entisestäänkin: vaikka vyö oli suhteellisen hyvin kohdillaan, se ei silti mitannut sykettä. Pitääpä selvitellä paljonko pariston vaihto maksaa, muuten mittarin mukanakantaminen alkaa olla vähän turhaa.