On ehkä melkoisen säälittävää perustaa blogia tällaiseen tarkoitukseen, johon niin monella muullakin on bloginsa. Mutta koska en pyri ollenkaan muiden viihdyttämiseen, perustan tämän nyt kuitenkin. Ja tämä löpinä on sitten niille, jotka eksyvät blogiani katsomaan.

Olen siis C.C., pidemmin tunnettu valenimellä Carola Combat, ja tämä blogi on omistettu terveille elämäntavoille. Motivaationa blogin perustamiselle oli keväällä tuleva Kreikan-matka, johon myös blogin nimi viittaa. Matkaan mennessä aion oppia terveet elämäntavat ja liikkua aktiivisesti - toivon, että tavat jäävät päälle ja säilyvät pitkään. Aluksi kurin on oltava kovempi, koska nykyisellään ruokavalioni ei ole parhaimmasta päästä. Tarkoituksena on vähintään pysäyttää suvussa kulkeva tasaisen hidas painonnousutrendi ja sen jälkeen saada ehkä muutama kilo pois. Tärkeintä on kuitenkin uusien asioiden opettelu.

Näitä uusia asioita onkin sitten monia. Tärkeimpänä pidän kuitenkin vähähiilihydraattisen ruokavalion opettelua. Tästä on hyvä aloittaa.