Varaslähtö uuteen combatiin tehtiin jo viime viikonloppuna, kun uuteen ohjelmaan päästiin tutustumaan tekniikkatunnin kanssa. Edellisen, aivan loistavan ohjelman jälkeen combat-rakkaus oli todella huippulukemissa, joten ehkä notkahdus olikin jo odotettavissa. Koreografiat tuntuivat oudoilta ja sekaisilta. Mukana oli myös pari hyvääkin, mutta alun capoeira-heiluttelu masensi täysin.

Capoeiraa on siis 31:ssäkin. Jo alkuverryttelyssä tehdään askelsarjaa ja sivupotkuja, ja sitten nelosbiisissä sivupotkuihin lisätään hyppy. Tällä kertaa myös hyppypotku eteen tehdään samasta capoeira-hetkuttelusta, joten vaikeusastetta oppimiseen löytyy :) Ehkäpä sarja alkaa sujua, kunhan harjoittelukertoja kertyy.

Muay thai sen sijaan tuntui tällä kertaa kivalta. Edellisen ohjelman naurettava määrä polvia saa tavallaan jatkoa, mutta tällä kertaa kädet saa ottaa mukaan ja nimen omaan runnoa vastustajan pää kohti polvea. Tämä tehdään hienoisella sivukierrolla, joten tekniikkaa saa miettiä. Ja tekniikan miettiminen tekeekin näistä 2 x 2 x 16 potkun sarjoista todella rankkoja... Kyynärpäitä taisi olla myös mukana, mutta en muista miten ja millaisia. Jälleen lisäkommentteja on luvassa, kunhan pääsen uudelleen taistelemaan.

Ohjelmassa oli muistaakseni myös joku kiva lyöntibiisi, semmosta jotain teknopopitusta – ai niin, taisi olla Scooteria! Mikään ei ole parempaa combatissa kuin Scooter. Harmi, että loistavan biisin vastapainona on Pinkin loppuunkulunut U + Ur Hand. Urgh. Liikkeissä uutena, ainakin minulle, tuli tuplakyynärpää vastustajaa solisluihin. Khuul.

Ehkä rakkaus BC 31:stä kohtaankin kehittyy vielä, mutta voi että kun on ikävä kolmekymppistä. Se oli vaan niin mukava!