Hihii! Jipii! Nyt alan hiljalleen odottaa uusia ohjelmia. Miksaukset on ihan superkivoja, mutta uusissa ohjelmissa on aina se uutuudenjännitys. Viime viikolla olin mainiossa pumpissa (listaus alla), etenkin mieltäni helli selkäbiisi Slave To The Music. Mihin on uusista ohjelmista kadonneet selkäsarjat, joissa tehtäisiin useampia yhdistelmäliikkeitä peräkkäin, ilman soutuja välissä?
  1. Kate Ryan: Scream For More (BP50)
  2. Dix: Make Yo BODYPUMP® - Let's Make Action (BP45)
  3. Slinkee Minx: Summer Rain (BP54)
  4. Nick Skitz: Slave to the Music (BP50)
  5. ?
  6. C+C Music Factory: Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) (BP56)
  7. Ian Van Dahl: Castles In The Sky (BP47)
  8. N.E.R.D.: Rock Star (Radio Edit) (BP57)
  9. Fatboy Slim: The Joker (BP54)
  10. Il Divo: Unbreak My Heart (Regressa A Mi) (BP57)
Listassa on mukana myös lempibiisini uusimmasta ohjelmasta, N.E.R.D., ja ihana Ian Van Dahlin Castles In The Sky. Ja Slinkee Minx tuo viime kesän mieleen <3

Keskustelin muutama viikko sitten pumppitekniikoista kaverieni kanssa. Heistä yksi on aloittanut pumpissa käymisen vasta vähän aikaa sitten. Ajattelin silloin, että voisin koota tänne blogiin jonkinlaista tekniikkaselostusta liike kerrallaan, koska vinkkejä on kuitenkin kertynyt mieleen ainakin kymmeneltä eri ohjaajalta. Voi olla että teenkin kokoelman joskus, mutta siihen asti suosittelen parin vuoden takaista löydöstä, tuuli.netin pumppitekniikkasivua. Ohjaajien neuvot menevät kuitenkin helposti ohi korvien, joten tuolta löytää sitten lisävinkkejä.