ma core + stretching
Naisten kympin jälkeinen palautteleva sessio: keskivartaloa ja venytyksiä. Muuten ihan sopiva valinta, mutta ilmeisesti juoksu sitten ottaa vatsalihaksiin. Päkki oli ihan tulessa etenkin lankkuhetkien aikana, huh!

to
lenkki 8 km
Pitkästä aikaa näin pitkä lenkki pelkässä harjoitusmielessä, jee! Lenkkiseura oli hyvyyttä, joten matka taittui mukavasti.

pe
combat
Ihan luksusta, vihdoin saatiin sitä miksausta jota on odotettu! Ei ehkä kaikkein parhaat biisit kyseessä, mutta koska ne olivat kuitenkin sellaisia vanhoja, joita ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä, niin kylmänväreet tulivat selkäpiihin about joka kappaleen kohdalla. So What rulettaa muuten edelleen.

la
lenkki 8 km
Ja taas, oho.

su
pumppi
Ekan kerran BodyPump 62:ssa. Tämä pitää kertoa joskus erikseen.

ma lenkki 5 km
Lenkkeilyreippaus jatkui, mutta tällä kertaa vähän lyhyemmällä palauttavalla lenkillä. Kesäinen ilma tekee lenkeistä kyllä mukavia, + tietenkin mahtava oma personal lenkittäjä :)

ti
ratsastus
ke pumppi
to combat
Ensimmäinen kerta BC 32:ssa. Eiköhän tästäkin pidä kirjoittaa ihan erikseen.

Tulihan vedettyä oikein kunnon urheiluputki! to-to, joka ikinen päivä jotain. Tämähän oikein tekee ylpeäksi :) Torstain jälkeinen aika sen sijaan meni piloille viikonloppureissun takia. Näinpähän se taas nähdään, että kesällä liikkumiset on pakko hoitaa viikolla.